7.2.08

På det stora hela, en liten idyll.

Ibland händer det att jag skriver, men för sällan för att det ska bli intressant, borde kanske börja, gillar ju bloggen.

Malmös första vårdag var här. Jag och ann satt på en solig bänk vid triangeln o invigde våren med en cigg. Det kändes väldigt idylliskt och gåshudsfint. Våren blir nog fin ändå, med malmö och sånt. Den senaste månaden har jag blivit påmind om varför jag valt att bo där jag bor, på ett fint sätt. Jag har väl börjat inse att malmö är mitt hem, att det inte är temportärt och att jag måste dra vilken sekund som helst. Nu kan jag bo!

Jag har köpt inneskor på rean, med en viss motvilja från kassörskans håll. Hon ifrågasatte mitt val av skor (ska DU verkligen ha herrskor?) och tyckte jag var lite dum som inte ville ha kartongen. Men nu är det gjort, sitter här i studion med herrskor strl 40 och njuter av att slippa ha sneakers.

igår var jag på boxning, det var kul, det är alltid kul att slå och sparka på mitsar, brukar då föreställa mig att det är huvuden på personer jag ogillar eller som gjort mig illa. Då blir det mycket roligare, och jag slår och sparkar mycket hårdare. Fast jag får lida för det idag när jag inte kan lyfta armarna ovanför huvudet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home