28.12.06

en sväng umeå och julen finare än någonsin - jag tror jag stannar hemma iår-

okej, börjar med umeå sen kan jag dra julen kortfattat. umeå var precis så kallt, mörkt och mysigt som jag minns det. tisdagens snöflingor på promenaden över tegsbron var en listetta. julruschen på jobbet var precis så kul/jobbigt/tröttsamt som jag minns det från förra året. och Thomas lika wierd som vanligt. Att sova sked var precis lika fint som jag minns det, han knäckte mina halvårslånga barriärer jag byggt upp med bara en kram. Jag skulle kunna sparka mig själv som inte förstår att en fika på Café Station med Thomas aldrig slutar med bara en fika. Detta till trots, julen var finare än på länge, sextimmars-bussresan räddades av Linnea och Åsa och trots att jag måste dela rum med en bråkig bror vill jag helst stanna här för alltid. Tomten kom med fina smycken, en bok med världens sötaste vackraste titel, farmors raggsockor, en sleeping beauty-pyjamas och mascaran som färlänger dina fransar med 3 ggr så mycket. word

under julen har det spelats Regina Spektor, Koop och Yann Thiersen, mina öron mår bra igen och mina ipod shufflar bättre än någonsin.

Igår var det juldisco på marité, jag var där, hela ösd var där och dansade, kvällens happening var att märit och marcus var osams, kvällens dryck var såklart discovinet Thcerga.

Och! Den traditionella juldagsbion blev dock inte av på grund av oenigheter inom familjen gällande filmval så vi discobowlade istället. Det blv en hiskelig syskonfajt och ibland avskyr jag att jag är precis lika envis och tävlingsinriktad som mina syskon.

Fick även ett mail av min rektor igår som så trevligt informerade om ett inbrott på nordhem i mitt och tio andras rum. Dom hade inte stulit något, bara rivit ut mina kläder och prylar och taggat min bokhylla. det där gör mig opepp på Svalöv.

Nu ska jag boka min hemresebiljett, sedan har jag www-at klart för dagen och ska ta plats i tevesoffan framför underbara National lampoons vacation.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home