29.1.09

Älskade hatade

Älskade hatade januari snart är du slut. Hej och hå ingen kan vara gladare jag för det. Jag brukar ha separationsångest för det mesta, en sån man känner på nyårsafton, "hejdå 2008" och allt det där, en sån har jag varje månadsslut ja varje veckoslut egentligen (dock ej att blanda ihop med den otrevliga söndagsångesten). Men januari 2009 låter jag gå obemärkt förbi och ta slut. Om två dagar är den slut. Februari är bra, det är på vägen mot våren och min mamma sa precis att hon älskar februari för det långa vackra blå eftermiddagsskenet, så i februari 2009 ska eftermiddagsskenet beskådas. Jag behöver att saker tar slut, att nya saker som månader och kurser och rutiner och serier tar slut, så att den stora ta slut-saken inte blir den sista ta slut-saken jag tänker på innan jag somnar. Fast saker som bakelser och true blood behöver inte ta slut.

I förrgår åt jag en chokladbakelse på konditoriet Hollandia och halvvägs igenom kom jag på mig själv med att tänka "hoppas den aldrig tar slut". Sen tog den slut och jag tog två påtår för att fylla ut tomrummet. Blev illamående.

3 Comments:

Anonymous Petra said...

Och snart kommer knyt ala bakelsedagen vi snackade om. Sedan har jag kommit på en bra sak för själ och hjärta som du kan ta följe med på måndag.

3:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

hvad jeg ledte efter, tak

6:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

bra start

4:58 PM  

Post a Comment

<< Home