17.6.07

det är söndag morgon

Jag har en dålig dag, jag har haft en dålig morgon. Vaknar upp till väckarklockans ljuva ton o6.45, snoozar och låtsas som om det är en dålig dröm, det här med att jag ska upp och jobba. Eter fyra snoozningar går den inte att förneka och jag släpar med mig min kropp till badrummet, jag blir lite rädd för mig själv och kryper in i duschen. Kliver sedan ut på badrumsmattan och i samma ögonblick kommer jag ihåg att någon kissade på den på festen igår, jävligt onödigt, orkar inte reagera. Mat, mat, vilket slutar i kvarlämnad dipp från gårdagskvällen, falafelbröd och en sjuhelsikes äcklig kopp kaffe. Efter några försök att dölja mina påsar under ögonen ger jag upp och går till jobbet. Väl där, det är dataproblem, jag har ingen hårdvaraexpert, dvs jag kan inte koppla ihop kablar med skärmar med datorer med sladdlösa musar med skrivare etc och få allt att fungera. Sön morgon klockan åtta och ingen svarar, ingen kan hjälpa mig, får tillslut tag på pappa och har guidar mig genom metervis av sladdar. Det funkar sådär nu, kan bara ha musen eller tangentbordet ikopplat, vilket medför vissa problem. Och här är jag nu, en helt vanligt söndagbakfylledag på jobbet.

Så efter inflyttningsfesten igår är vi väl nu officiellt boende på bergsgatan 41E, ett litet minikollektiv med Olof och Sophia. Det kommer bli bra att dela lägenhet med dom, sophia brukar ha goda saker hemma, som hemgjord hummus, och hon har bra skivor. Olof är grym på att koka kaffe, och steka pannkakor, och han har bra skivor.

Jag älskar möllans alla livs, jag älskar att jag kan köpa tre avocados för 10 spänn och värsta goda fetaosten för inga pengar alls, och billiga cigg och falafel. Typ när som helst på dygnet. När jag slutat jobbet ska jag ta mig en sväng förbi Baghdad livs och handla, för att kompensera upp den hiskeligt dåliga morgonen.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

HAHHAHAHHAHAH!
Vilken tur att du värderar rätt saker hos dina kombos, som skivor istället för trevliga. HAHHHAHAHHAHAHHAHAHHA!


// Linnea

10:47 AM  
Blogger josefin said...

Sophia och Olof och också väldigt snälla och fina människor med bra personligheter och stora hjärtan, får jag väl lägga till också då!

11:46 AM  

Post a Comment

<< Home