11.9.06

En helg. och en mörkbrun måndag

så nu sitter jag här, med en fuktigt plåster på handen och försöker skapa ännu en innehållsrik bloggning, vilket detta inte kommer bli. Men jag gör ett försök.
Helgen ja, den var trevlig, utgång i fredags som varande ända fram på morgonen. Lördagen var mycket lugn och stillsam, försökte åka till Helsingborg men orkade inte, sov mest bara. Söndagen har jag redan glömt vad jag gjorde, nä just ja, nu minns jag förresten. Städade, pluggade och trilskades lite med bilden. Bilden ja, som jag stirrat mig less på nu men som verkar vara färdig. Idag har jag varit gnällig och otrevlig och godissugen. Men ska iallafall bege mig iväg för att socialisera med mina korridorare (spela spel).

SLUTAHOSTASLUTA

Uppdatering

23:41

mah, jag har huvudvärk och kliande ögon, humördalar och less på att konversera. Hungrig och kissnödig, trött i benen och i hjärtat.
och inte ens bruce kan man lita på längre, han har lämnat patti för en annan och han känns plastig och fejkad, tillochmed hans skärande ärliga röst.

För att vara lite extra bitter så passar jag på att dra en till runda gnäll. Jag missar yogan, jag är helt nollställd på idéer till nästa fotouppgift, jag vill göra saker, åka till ställen, träffa människor, plåta saker.
Men just nu vill jag dra ner min rullgardin och ligga på mitt rum 18 timmar i sträck och läsa Too fast for love. Jonas Inde är förövrigt ett författargeni när det handlar om att dela med sig av sin depression, skamcancer och apan är vacker läsning.

Idag är allt bara mörkbrunt.
9/11 och vi fick såklart se farenheit 9/11. Jag tänkte lite på oskyldiga människor som dör efter det. Sedan tänkte jag lite på michael moore. Han har fula glasögon. Men en fin röst.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home